Bilpleje og klargøring

Alt Væk

  Varenr. 10001

Alt Væk er et stærkt alkalisk affedtnings- og rengøringsmiddel til svære rengørings- og affedtningsopgaver. Alt Væk anvendes manuelt eller i højtryksrenser til fjernelse af olie, fedt og snavs på emner, reservedele, kødkroge, redskaber og maskindele af jern, stål, aluminium, kobber, messing og zink. Alt Væk er også effektiv til fjernelse af beskyttelsesvoks på biler, maskiner og lignende.

Alt Væk 2

  Varenr. 10011
Alt Væk 2 er et stærkt alkalisk affedtnings- og rengøringsmiddel til svære rengørings- og affedtningsopgaver. Alt Væk 2 anvendes manuelt eller i højtryksrenser til fjernelse af olie, fedt og snavs på emner af jern og stål. Alt væk 2 har en forøget affedtene og fedtopløsende effekt i forhold til Alt Væk.

Asfaltfjerner

  Varenr. 3051

Asfaltfjerner er et effektivt affedtnings- og opløsningsmiddel til koldaffedtning og rengøring af biler, lastbiler, redskaber, maskindele og andre metalemner. Asfaltfjerner er velegnet til kar og forvask inden højtryksrensning. Asfaltfjerner fjerner effektivt asfalt, samt olie, fedt, tjære, bitumen og lignende.

Bio-C Concentrate

  Varenr. 51828

Bio-C Concentrate er et koncentreret, effektivt, neutralt lugtfjerningsmiddel. Bio-C Concentrate kan anvendes alle steder hvor der kan være dårlig lugt, f.eks. i bilen, kloak/afløb, affaldsbeholdere, hvor der ryges, på toiletter/urinaler og mange andre steder i industrien. Bio-C Concentrate er baseret på enzymer og bakterier der effektivt nedbryder de organiske stoffer der skaber den dårlige lugt.

Cockpit pleje

  Varenr. 51406

Cockpit Pleje er et effektivt rengørings- og bilplejeprodukt til vedligeholdelse og rengøring af bl.a. instrumentbræt, syntetiske dørbeklædninger og lister, samt andre indvendige eller udvendige plast- og gummidele.

Easy Polish

  Varenr. 51146

Easy Polish er et effektivt poleringsmiddel, der giver bilens lak fornyet glans og en meget lang og holdbar beskyttelse. Easy Polish er velegnet til lysfølsom og gammel billak, samt forkromede dele. Easy Polish fjerner effektivt tjærerester og ridser. Easy Polish efterlader igen striber og giver en dyb glans.

Glarren

  Varenr. 14104
Glarren er et effektivt, svagt alkalisk, opløsningsbaseret rensemiddel til rengøring af glas, sidespejle, blanke eller lakerede overflader og lignende. Glarren er velegnet til, at fjerne insekter, samt voks- og nikotinrester og striber ikke. Glarren påføres med sprayflaske eller klud og overfladen efterpoleres med en ren, tør klud.

Glas Cleaner

  Varenr. 14184

Glas Cleaner er et effektivt, svagt alkalisk, opløsningsbaseret rensemiddel til rengøring af glas, sidespejle, blanke eller lakerede overflader og lignende. Glas Cleaner er velegnet til, at fjerne insekter, samt voks- og nikotinrester og striber ikke. Glas Cleaner påføres med sprayflaske eller klud og overfladen efterpoleres med en ren, tør klud.

Gummi Go'

  Varenr. 40004

Gummi Go’ er et effektivt rense- og make-up-middel til opfriskning af gummilister, vinylpaneler og lignende.

KS Insektfjerner

  Varenr. 10132

KS Insektfjerner er et svagt alkalisk affedtnings- og rengøringsmiddel til fjernelse af insekter, fedt og olie på biler. Umiddelbart før vask sprøjtes KS Insektfjerner på udsatte steder, f.eks. forrude, sidespejle, nummerplade og kølergitter. Efter få minutter har midlet opløst insekter m.v. Vask bilen eller skyl efter med vand.

Limfjerner

  Varenr. 3018

Limfjerner er et effektivt affedtnings- og opløsningsmiddel til fjernelse af alle typer lim.

Lotus Røg- og lugtfjerner

  Varenr. 226111

Lotus Røg- & Lugtfjerner er en effektiv, neutral lugtfjerner til luftrensning af biler, kontorer, opholdsrum og toiletter. Lotus Røg- & Lugtfjerner indeholder aktive enzymer der effektivt nedbryder og fjerner de stoffer der er skyld i lugtgenerne. Kan anvendes i luften, samt på hårde og bløde overflader, f.eks. sæder og indtræk. Pletter ikke.

Lugtfri Petroleum

  Varenr. 36251

Lugtfri Petroleum er et effektivt affedtnings- og opløsningsmiddel til koldaffedtning og rengøring af biler, lastbiler, redskaber, maskindele og andre metalemner. Lugtfri Petroleum fjerner effektivt olie, fedt, tjære, bitumen og lignende.

Motorpleje 1-2-3

  Varenr. 51226

Motorpleje 1-2-3 er et effektivt bilplejeprodukt til vedligeholdelse og forsegling af motorrummets dele.

Multiclean

  Varenr. 13131
Multiclean er et koncentreret, effektivt, alkalisk affedtnings- og rengøringsmiddel til vask af lastbiler, trailere, karrosserier, presenninger, campingvogne, både og lignende. Multiclean fjerner effektivt vejsnavs, dieselsod, fedt og olie. Opblandet i vand skader produktet ikke lak og metal og kan anvendes på alle vognens overflader uden at gøre den mat. Multiclean er også velegnet til rengøring af gulve og interiør i biler.

Oxi-Rens

  Varenr. 2010

Oxi-Rens er et koncentreret, effektivt, stærkt surt, vandbaseret affedtnings- og rengøringsmiddel til afoxidering og afkalkning.  Oxi-Rens er velegnet til, at fjerne oxideret aluminium på lastbiler og fælge. Oxi-Ren er også velegnet til, at fjerne kalkbelægninger på klinker og fliser, f.eks. i vaskehaller. Bemærk at kvaliteten af aluminium og fliser kan variere, så prøv derfor altid produktet på et ikke synligt sted inden brug.

Ruderens

  Varenr. 14151
Ruderens er et effektivt, svagt alkalisk, opløsningsbaseret rensemiddel til rengøring af glas, sidespejle, blanke eller lakerede overflader og lignende. Ruderens er velegnet til, at fjerne insekter, samt voks- og nikotinrester og striber ikke. Ruderens påføres med sprayflaske eller klud og overfladen efterpoleres med en ren, tør klud.

Silikonefjerner

  Varenr. 40904

Silikonefjerner er et effektivt affedtnings- og opløsningsmiddel til fjernelse af silikoneolier. Silikonefjerner fjerner effektivt silikone, samt vejsnavs, dieselsod, fedt og olie.

Silikonefjerner Vandbaseret

  Varenr. 180-011

Silikonefjerner Vandbaseret er et koncentreret, effektivt, alkalisk affedtnings- og rengøringsmiddel til fjernelse af silikone. Silikonefjerner Vandbaseret fjerner effektivt silikone, samt vejsnavs, dieselsod, fedt og olie. Opblandet i vand skader produktet ikke lak og metal og kan anvendes på alle vognens overflader uden at gøre den mat.

Split Off Miljø

  Varenr. 20002

Split Off Miljø er et effektivt affedtnings- og opløsningsmiddel til koldaffedtning og rengøring af biler, lastbiler, redskaber, maskindele og andre metalemner. Split Off Miljø er velegnet til motor- og undervognsrengøring, samt afvoksning af nye biler. Split Off Miljø fjerner effektivt olie, fedt, tjære, bitumen og lignende.

Split Off Miljø 80

  Varenr. 20101

Split Off Miljø 80 er et effektivt affedtnings- og opløsningsmiddel til koldaffedtning og rengøring af biler, lastbiler, redskaber, maskindele og andre metalemner. Split Off Miljø 80 er velegnet til motor- og undervognsrengøring, samt afvoksning af nye biler. Split Off Miljø 80 fjerner effektivt olie, fedt, tjære, bitumen og lignende.

Sprayglans

  Varenr. 51134

Sprayglans er et effektivt bilplejeprodukt til beskyttelse af bilens lak. Sprayglans velegnet til afstøvning af biler i udstillinger, samt til at efterglanse en poleret bil. Sprayglans opbygger et beskyttende lag som gør, at lakken skinner længere og er beskyttet mod snavs. Sprayglans kan også bruges på ruder og dørfalse.

Super Polish m/Teflon

  Varenr. 51126

Super Polish m/Teflon er et effektivt poleringsmiddel, der giver bilens lak fornyet glans og en meget lang og holdbar beskyttelse. Super Polish m/Teflon er velegnet til alle slags billakker. Super Polish m/Teflon fjerner effektivt tjærerester og ridser.

Super Sealer

  Varenr. 51516