Maskiner og køretøjer skal plejes for at yde optimalt


Arbejdsglæden får et løft, når markens og industriens tungeste drenge
rengøres og smøres optimalt – og så holder de længere.

Selvom dagligdagen ikke byder på nogen skønhedskonkurrence, så er det ikke uvæsentligt at traktoren og entreprenørmaskinen holdes fri for snavs, fedt og olie – og at kabinen er ren og velduftende. De tunge maskiner er dyre i indkøb, og regelmæssig rengøring og vedligeholdelse sikrer, at de holder længst muligt, og at eventuelle skader og oliespild udbedres med det samme.

Hos KemiService finder du det største udvalg til rengøring, affedtning, smøring af maskindele, forsegling, kabinepleje og lugtfjernelse samt basisvarer som sprinklervæske, Adblue, kølervæsker, gummihandsker, børster og skrabere. Og naturligvis er vi leveringsdygtige i alt det, der skal til for at gøre værkstedet til en ren og sikker arbejdsplads: Gulvvask, Supersæbe og Vognvaskemiddel.

Alle rengøringsprodukter er udviklet og produceret hos KemiService af egne kemikere med fokus på dit arbejdsmiljø – herunder genanvendelse af emballage og minimeret udledning af miljøskadelige stoffer gennem brug af spildevandsfiltre.

Når du handler hos KemiService får du professionel rådgivning og kundesupport på samtlige produkter. Og naturligvis medfølger datablade og instruktioner til gavn for miljøet, sikkerheden og din økonomi.


Få overblik over løsninger med vores produktoversigt til rengøring, drift, vedligehold og service.
Kontakt kundeservice på 75 85 99 11 – eller download brochuren her.

 

forside kemiservice agri off road