Kemi

Kemi Service har stor ekspertise inden for en lang række områder: Vi tilbyder en samlet produktpalette til transportbranchen, herunder lastbiler, kølevogne, tankbiler, busser og tog. Du finder ligeledes basisvarer som sprinklervæske og Adblue – og alt det der skal til for at gøre værkstedet til en ren og sikker arbejdsplads. Indenfor Agri-, Vej og Park samt Off-road maskiner kan vi ligeledes tilbyde et bredt sortiment. KemiService servicerer industri og håndværk med industriel affedtning, overfladebehandling, rengøringsmidler, malingsfjerner mv. 

Bilpleje

KemiService fremstiller et omfattende udvalg af bilplejeprodukter, der udelukkende henvender sig til det professionelle marked. Vores produkter til afrensning, forsegling, kabinepleje og lugtfjernelse er vandbaserede og miljøvenlige, så arbejdet ofte kan udføres uden sikkerhedsværn.
Desuden forhandler vi 3M produkter og er agenter i Danmark for Lahega, som udbyder et omfattende bilplejeprogram med deres AutoRange, Prorange. WashEye serie. Kontakt kundeservice på 7585 9911

 

Tilbehør

Kemi Service tilbyder et bredt udvalg af tilbehør til arbejdspladsen som industri- og hygiejnepapir, klude, sprayprodukter og tekniske hjælpemidler som rengøringsudstyr, børster og pumper. I sortimentet findes også handsker, håndrens og beskyttelse som Peva, Swarfega og Katrin – herunder også KemiService egen serie KS Skincare.