Ren på rekordtid


Med specialprodukterne fra KemiService er det ingen sag
at holde vognparken helt ren – og helt lovlig.


Lastbiler, tankbiler og trailere er konstant udsat for voldsom miljøpåvirkning og forurening fra omgivelserne. Hos KemiService finder du markedets mest effektive og miljøvenlige midler til rengøring, desinfektion, industriel affedtning, overfladebehandling, smøring af maskindele og meget mere.

Uanset udfordringen så har vi produktet til at løse opgaven med mindst mulig indsats – lad kemien gøre arbejdet!

Du finder ligeledes basisvarer som sprinklervæske og Adblue – og alt det der skal til for at gøre værkstedet til en ren og sikker arbejdsplads.

Alle rengøringsprodukter er udviklet og produceret hos KemiService af egne kemikere med fokus på dit arbejdsmiljø – herunder genanvendelse af emballage og minimeret udledning af miljøskadelige stoffer gennem brug af spildevandsfiltre.

Når du handler hos KemiService får du professionel rådgivning og kundesupport på samtlige produkter. Og naturligvis medfølger datablade og instruktioner til gavn for miljøet, sikkerheden og din økonomi.

Vidste du i øvrigt, at det af hensyn til trafiksikkerheden er lovkrav at holde lys, advarselsreflekser, spejle, kameraer osv. rene? Det gøres lettest med KS Insektfjerner eller Superrens, som er et stærkt alkalisk, vandbaseret affedtnings- og rengøringsmiddel til genstridig vejsnavs, dieselsod, fedt og olie. Giv samtidig kabinen et løft med Universal Make Up, som gør kabinen effektivt ren og efterlader en mild og lækker duft.


Få overblik over løsninger til transportsektoren med vores produktoversigt til lastbil, bus og tog.

Kontakt kundeservice på 75 85 99 11 – eller download brochuren her.

forsiden kemiservice transport