God service starter med et rent køretøj


En ren, skinnende bus og tog uden graffiti og smuds, dét øger tilliden til,
at der er styr på tingene – også under motorhjelmen.

Det er med til at fremme trygheden og velbehaget for passagererne, at bussen og toget er rengjorte ude som inde. Med effektive kvalitetsprodukter til alle tænkelige rengørings- og vedligeholdelsesopgaver har det aldrig været nemmere at holde tog og bus i kosmetisk topform.

Vejsnavs, dieselsod, indtørrede insekter og flyverust stiller høje krav til effekten og diversiteten af rengøringsmidlerne, og KemiService er leveringsdygtig inden for alle produktkategorier, eksempelvis Mekanika Graffiti Remover, som fjerner graffiti og beskytter lakken forebyggende.

Vores produkter til afrensning, forsegling, kabinepleje og lugtfjernelse er vandbaserede og miljøvenlige, så ofte kan arbejdet udføres uden sikkerhedsværn.

KemiService fører både alkaliske og syrebaserede rengøringsmidler, og vi anbefaler som minimum, at du er udstyret med KS 701 Vognvaskemiddel, Ruderens og Insektfjerner. Til de mere komplicerede udfordringer kan du søge rådgivning hos vores professionelle kundesupport. Datablade og instruktioner følger med til gavn for miljøet, sikkerheden og din økonomi.

Alle rengøringsprodukter er udviklet og produceret hos KemiService af egne kemikere med fokus på dit arbejdsmiljø – herunder genanvendelse af emballage og minimeret udledning af miljøskadelige stoffer gennem brug af spildevandsfiltre.


Få overblik over løsninger til transportsektoren med vores produktoversigt til lastbil, bus og tog.
Kontakt kundeservice på 75 85 99 11 – eller download brochuren her.


forsiden kemiservice transport