molekyler kemiservice

Totalleverandør af kemi til professionelle


Kemi-Service er en af landets førende leverandører af kemiske produkter til industrien og Heavy Duty-segmentet, som omfatter bl.a. lastbiler, entreprenørmaskiner, traktorer, busser og tog.

Professionel rådgivning og kundesupport følger med alle vores produkter, som omfatter midler til industriel affedtning, rengøring, overfladebehandling, smøring af maskindele og meget mere.

Alle produkter er udviklet og produceret hos Kemi-Service af egne kemikere med fokus på arbejdsmiljø, herunder genanvendelse af emballage og minimeret udledning af miljøskadelige stoffer gennem brug af spildevandsfiltre.

Indgående kendskab til branchens behov

Kemi-Service har gennem alle årene haft stor fokus på produktudvikling i nært samarbejde med kunder i industrien og autobranchen samt Heavy Duty-segmentet. Denne nære kontakt har resulteret i et indgående kendskab til branchens behov, så vi i dag er i stand til at tilbyde effektive og miljøvenlige løsninger til professionel vedligeholdelse af maskiner og alt rullende materiel.

Motorverk – en stærk familie

Selskabet har siden etableringen i 1987 haft til huse i Vejle. KemiService er idag en del af Motorverk og deler domicil og ejerskab med Bell Add, Mekanika og Metalinas. Derudover er Motorverk forhandler af Avista smøreolier samt Castrol. Tilsammen tilbydes en totalløsning over for autobranchen, heavy duty-segmentet og industrien, som her finder alle former for kemi, olier og væsker.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image